Sabadell

Marta Farrés “La ciutadania ha votat canvi de govern i començar una etapa"

  • Actualizado:
  • Creado:

Els socialistes han començat una ronda de contactes per garantir el canvi i un govern estable que superi el darrer mandat de caos.

El Partit dels Socialistes va ser la força més votada a Sabadell el passat 26 de maig, quan pràcticament un 30% dels i les ciutadanes va optar per la llista de canvi i progrés de Marta Farrés, que va obtenir un total de 10 regidors/es i 10.000 vots mes que la segona força. A les eleccions al Parlament Europeu, el PSC ha obtingut un 27,51% dels sufragis, gairebé 3 punts menys que a les eleccions municipals.

Davant dels resultats obtinguts, la candidata a l’Alcaldia i cap de llista del PSC a Sabadell, Marta Farrés, ha declarat que “la ciutadania ens ha enviat un missatge alt i clar: el temps del desgovern i de governar d’esquenes a més de la meitat dels sabadellencs i sabadellenques ha arribat al seu final. Faig una crida a totes les forces polítiques a sumar-se al nostre projecte de canvi. Els socialistes mantenim la mà estesa per parlar amb tothom i ser capaços d’agrupar el màxim d’idees i sensibilitats possibles, deixant de banda a tota aquella persona que vulgui parlar de quelcom que no sigui la ciutat de Sabadell i els seus ciutadans.”

El Primer Secretari del PSC, Pol Gibert, ha afirmat que “el govern d’aquests darrers quatre anys ha patit un dur càstig a les urnes, veient com la meitat dels socis desapareixen del Ple i, en conjunt, perdent 4 regidors/es. La ciutadania ha votat canvi de govern i començar una nova etapa. Toca als socialistes liderar una ronda de contactes per deixar enrere el desgovern i que porti estabilitat a la ciutat.”

Tots els partits que no estaven al govern quadripartit van ser crítics amb la seva gestió i formes de fer, esperem que això es demostri recolzant les ganes de canvi que van expressar les urnes. La ciutat no entendria que no fos així.” ha conclòs Gibert.

Marta Farrés ha aprofitat per desitjar molta sort als caps de llista que no han resultat elegits la passada jornada electoral, com Marisol Martínez de 100% Sabadell, Esteban Gesa del Partit Popular i, especialment, Joan Berlanga de Sabadell en Comú.