Sabadell

Marta Farrés explica al barri de la Roureda les propostes per la Gent Gran

  • Actualizado:
  • Creado:

Els socialistes sabadellencs proposen la construcció d’un bloc de pisos per gent gran a la Roureda, la recuperació de les vacances per la gent gran i consolidar el model socio-sanitari

Després d’arrencar la campanya electoral amb la que els socialistes de Sabadell esperen arribar a l’Ajuntament a la zona sud, l’Alcaldable Marta Farrés, acompanyada d’alguns membres de la candidatura i militants i simpatitzants socialistes, s’ha desplaçat al barri de la Roureda a la zona nord. Allà ha pogut explicar a les veïnes i veïns els projectes en els que el PSC de Sabadell ha treballat i que es poden trobar al seu programa, com la residència per la gent gran o el trasllat de la comissaria de policia municipal a la zona Nord.

En un contacte amb la premsa, Farrés ha fet una repassada als projectes per la zona nord: “Ens fa especial il·lusió presentar a la zona de la Roureda el complex d’habitatges per la gent gran, seguint el model de Sant Oleguer o Via Alexandra, que tindria una capacitat per un centenar de persones. El nostre projecte és construir-lo a la zona del camp de futbol de la Roureda. Volem que la gent gran tingui recursos i serveis de qualitat i fer allò que ens toca com a Ajuntament: pisos per la gent gran i serveis associats de qualitat.”

Farrés ha desgranat altres punts del programa socialista dedicats a la gent gran a Sabadell “volem impulsar la recuperació de les vacances per la gent gran per que tornin a ser com eren,  coordinadament amb les entitats. Finalment, hem de consolidar el model socio-sanitari on Sabadell és referència”.