Sabadell

Marta Farrés “cal resoldre els problemes d’inseguretat ciutadana a Sabadell"

  • Actualizado:
  • Creado:

Marta Farrés “la resposta als problemes d’inseguretat ciutadana a Sabadell, no poden passar per expedientar als policies que els denuncien”

Policia Municipal de Sabadell - Font: Ajuntament de Sabadell
Policia Municipal de Sabadell - Font: Ajuntament de Sabadell

Sabadell, 7 de febrer de 2019 – La candidata del PSC a l’alcaldia de Sabadell, Marta Farrés, denuncia l’actitud de l’Ajuntament de Sabadell qui ha expedientat a un dels seus agents, després de que hagués denunciat la falta d’efectius humans i materials que pateix el cos de la Policia Municipal de la ciutat.

En una carta de suport a l’agent Iñaki Aldaz, qui també és delegat sindical per l’UGT, signada per la plantilla de la Policia Municipal de Sabadell, es denuncien les irregularitats en el procés d’expedient disciplinari obert per l’Ajuntament després de que l’agent Aldaz denunciés públicament la situació de deixadesa que pateix el cos policial. D’altra banda l’agent va sol·licitar cautelar de la sanció fins a la celebració del judici, però  Aldaz durant dos mesos es troba suspès de sou i feina, té prohibit l’accés a les dependències de la Policia i se li ha retirat la placa i l’arma reglamentària. A més, en aquesta carta s’enumeren els problemes de seguretat pública que afecten a la ciutat, conseqüència directa de la pèssima gestió municipal, dedicada a deixar sense efectius humans i tècnics a la Policia, perjudicant la seguretat pública de totes i tots els ciutadans.

Farrés ha declarat que “la ciutadania percep els problemes de seguretat en el dia a dia i no parlem únicament de casos aïllats. Lluny de voler treballar amb el cos de la Policia Municipal de Sabadell per trobar una solució, l’Ajuntament es dedica a expedientar als policies que denuncien els problemes derivats d’una pèssima gestió. Els socialistes treballem en solucions i propostes per millorar la seguretat ciutadana com la construcció d’una nova comissaria de Policia Municipal a la zona nord. A més, volem mostrar públicament el nostre suport a l’agent expedientat i demanem a l’alcalde de Sabadell que es faci enrere en la sanció, tot exigint solucions per millorar les condicions laborals del cos de la Policia Municipal de Sabadell i millorar la seguretat pública.