Sabadell

Manuel Robles, regidor d’ensenyament de Sabadell, escollit nou membre del Consell Comarcal

  • Actualizado:
  • Creado:

Entre els objectius de Robles al Consell Comarcal s’hi troben garantir l’equitat en el repartiment de les beques escolars i garantir un sistema educatiu inclusiu i socialment just.

Avui divendres s’ha constituït oficialment el nou consell comarcal del Vallès Occidental sorgit dels resultats de les eleccions municipals del 26 de maig i ha escollit al socialista Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès, com a nou president.

Per la seva banda, Manuel Robles, regidor d’ensenyament i responsable del districte III de Sabadell, ha estat escollit conseller en representació de l’ajuntament de Sabadell i serà un dels 12 consellers que li pertoquen al PSC i un dels 4 consellers que s’escullen per la ciutat de Sabadell.

Per Robles “es tracta de treballar per buscar l’equitat real en el repartiment de les beques i l’organització del transport escolar que es fa des del Consell, treballant amb els representants dels altres municipis de la comarca en pro d’un objectiu comú. Es tracta d’unificar criteris per fer que el pas dels alumnes cap a secundaria no suposi la perduda de les beques menjador a causa d’una jornada escolar intensiva”. A més, Robles vol impulsar la “unificació de l’oferta educativa en formació professional treballant amb els Consell de la FP i ampliar l’oferta en educació primària en temes com l’ecologia i medi ambient o el gènere”.

 “Els socialistes, des de l’Ajuntament de Sabadell, treballem per generar un sistema educatiu on hi imperi la justícia social i que sigui autènticament inclusiu, per preparar als estudiants pel moment en que s’enfrontin al mercat laboral i a la vida real. Aquesta visió és la que volem portar des de Sabadell al Consell Comarcal”, ha conclòs Robles.