Sabadell

El PSC acusa l’alcalde Serracant de ser una decepció també en la gestió de la Policia Municipal

  • Actualizado:
  • Creado:

El PSC considera molt greu que un alcalde que es defineix com a progressista vegi ara com el Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya posa una querella a l'Intendent Major de Sabadell per entorpir les funcions dels representants sindicals

Pol Gibert
Pol Gibert

La falta de diàleg i la nefasta política en matèria de seguretat aplicada per l'alcalde MatiesSerracant, han estat les principals causes de la querella presentada pel Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-Cat). Avui, s'ha sabut que l'intendent major de la Policia de Sabadellha estat citat a declarar -el 27 de juny- als jutjats per un presumpte delicte contra els drets dels treballadors, per no deixar-los, presumptament, exercir les seves funcions sindicals. 

Els socialistes critiquen que un alcalde que «diu que és progressista no estigui defensant als treballadors com cal i, en canvi, prefereixi donar instruccions per entorpir la feina dels sindicats, només perquè no li agrada la Policia».

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha dit que demanarà explicacions sobre aquesta situació «una més, que se suma a altres conflictes que mostren la pèssima gestió del govern municipal de la ciutat». 

Segons recorda el polític, Serracantva aprovar per Decret el calendari de torns de la Policia Municipal «sense cap acord ni diàleg previ amb els treballadors. Això és una mostra més de la incapacitat de l'alcalde per resoldre els conflictes i les ganes de posar a la ciutat en problemes constantment».

Els socialistes reiteren que l'alcalde te una clara animadversió contra els agents:«Serracant veu als treballadors de la Policia Municipal i als sindicalistes com els seus enemics, i prefereix enfrontar-s'hi i imposar decrets abans que parlar i  buscar solucions».

Gibert ha insistit que després de tres anys a Sabadell, es confirma que el govern de Serracantha estat «una gran decepció per a tota la ciutat».