Sabadell

'Sabadell es mereix molt més!' és el títol de la revista que el PSC ha presentat per Sant Jordi

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC està vivint aquest Sant Jordi amb el tradicional estand informatiu, aquest any ubicat al Passeig de la Plaça Major. Els socialistes, que han volgut gaudir amb tothom de la Diada, han presentat la seva revista «Sabadell es mereix molt més!».

Pol Gibert, Marta Farrés i altres membres del PSC a la carpa de Sant Jordi
Pol Gibert, Marta Farrés i altres membres del PSC a la carpa de Sant Jordi

El PSC de Sabadell han aprofitat la diada de Sant Jordi per fer pública la seva revista informativa'Sabadell es mereix molt més!'. Els socialistes, que han instal·lat una carpa al Passeig de la Plaça Major durant tota la jornada, ofereixen en aquesta nova publicació un projecte sòlid i il·lusionat de ciutat per retornar a Sabadell la capitalitat i lideratge perduts en aquests tres anys de govern quadripartit.

Segons el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, no es pot esperar ni un minut més per començar a preparar una alternativa de govern i en la revista 'Sabadell es mereix molt més!'el partit fa un esbós de les prioritats socialistes: «No ens quedarem només en la crítica com a oposició, sinó que construirem un projecte de ciutat de cara al 2019. Un projecte que sigui engrescador i esperançador, i que ens permeti recuperar la il·lusió que ha perdut Sabadell». 

La publicació conté una entrevista a dues veus al primer secretari del PSC de Sabadell Pol Gibert, i a la secretària de Política Municipal, Marta Farrés. També disposa d'un apartat on es constata com està Sabadell actualment i com hauria d'estar, i una pàgina final amb passatemps crítics sobre alguns temes d'actualitat de la ciutat.

«Som l'alternativa. Estem veient com un mal govern arrossega la ciutat, però Sabadell té solució. Sabadell és molt més i amb un bon lideratge i rumb podem tornar a portar la ciutat allà on es mereix estar. Nosaltres tenim ganes, capacitat, projecte i gent per fer-ho possible», ha dit Marta Farrés,qui ha insistit que aquest és l'esperit de la revista d'aquest Sant Jordi. «El més important és tenir ganes d’aquesta ciutat i nosaltres en tenim moltes.Sabadell es mereix molt més!», ha conclòs Farrés.

Arribats a aquest punt, si el govern no té idees, el PSC s'ofereix a agafar el timó a marcar l'agenda de la ciutat i a recuperar el lideratge perdut: «No volem que Sabadell funcioni a dues velocitats, amb clares diferències entre l'interès dels actuals governants per acontentar els seusi la seva falta de memòria respecte el barris». 

(*) Podeu descarregar la revista en català o castellà en els arxius adjunts que us hem deixat a sota de la notícia.

Fitxers adjunts: