Sabadell

Sabadell és la tercera ciutat de Catalunya amb més plaques d’energia solar

  • Actualitzat:
  • Creat:

La ciutat de Sabadell compta amb 135 equips de generació d’energia solar, el que el converteix en el tercer municipi de Catalunya amb més producció d’aquest tipus d’energia.

La ciutat de Sabadell ha fet una aposta decidida per l’energia renovable i la sostenibilitat i la prova d’això és que s’ha convertit en la tercera ciutat de Catalunya amb més instal·lacions d’energia fotovoltaica.

En concret, la ciutat de Sabadell compta amb 135 equips dedicats a la producció d’energia solar, un tipus d’energia econòmicament viable i rendible ja que el cost de la seva instal·lació es pot recuperar en 5 o 6 anys després. L’Ajuntament, a més, bonifica la seva instal·lació a edificis amb el 50% de l’impost de béns immobles, una ajuda que té una durada de cinc anys.

L’ajuntament de Sabadell aposta per les energies renovables i per continuar amb el creixement acumulat dels darrers anys, que arriba al 140% només en l’energia solar. L’alcaldessa Marta Farrés ha escrit al seu compte de twitter que “Les ciutats del futur són sostenibles i fan ús de les energies renovables. A Sabadell anem per bon camí i som un bon exemple”.