Sabadell

Pol Gibert “Sabadell ha dit no a l’estil Juli-Maties, cal respectar el resultat"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Pels socialistes de Sabadell el resultat del 26M apel·la a la necessitat de canvi i d’un govern socialista.

El número 2 de Marta Farrés a l’Ajuntament de Sabadell, Pol Gibert, s’ha mostrat sorprès davant els esforços d’alguns candidats per mantenir la cadira a costa de repetir un “govern macedònia”, sobretot després del dur càstig imposat a les urnes el 26 de maig.

Pel número dos de Marta Farrés els resultats del 26 de maig no deixen espai pel dubte: “la ciutadania va enviar un missatge nítid de canvi. El passat 26 de maig vam preguntar als i les sabadellenques si volien continuar amb el desgovern del quadripartit i els seus experiments o volien un canvi per fer avançar la ciutat. El resultat és que els socialistes no només hem estat la primera força a la ciutat, sinó que hem doblat els resultats de fa quatre anys”.

Respecte a la possibilitat de repetició d’un govern encapçalat pels exalcaldes Juli Fernàndez (ERC) i Maties Serracant (la Crida), Gibert considera que “la ciutat de Sabadell mereix molt més que uns dirigents que són capaços d’intimidar als seus treballadors fins i tot al seu domicili particular, i que la justícia ha condemnat per assetjament. Ja coneixem l’estil Juli-Maties, i Sabadell ha dit ben clar que no és el que vol.”

Esperem que les forces que han compartit les ganes de canvi durant tota la campanya, ara facin tot el necessari per garantir aquest canvi.” ha declarat Gibert.