Sabadell

Pol Gibert: «El nou Govern socialista de Pedro Sánchez aposta per una nova etapa de drets socials i diàleg»

  • Actualitzat:
  • Creat:

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, s'ha referit al nou govern de Pedro Sánchez com l'executiu de la història d'Espanya en el qual les dones són una clara majoria «i situa Espanya en l'avantguarda de la lluita per la igualtat».

Pol Gibert
Pol Gibert

Gibert s'ha congratulat de la presència catalana en el govern del PSOE amb els nous ministres Josep Borrelli Meritxell Batet. Segons el líder dels socialistes sabadellencs, aquesta representació és molt més destacable que amb l'anterior executiu del PP i «amb una voluntat clara de ser part d'un procés per obrir un diàleg entre Catalunya i en Espanya, que no existia amb Mariano Rajoy». 

«Una política diferent és possible, i és molt necessària i urgent, més progressista, feminista, ecologista, dialogant i capaç d'arribar a grans acords de país», ha assenyalat el polític sabadellenc. 

«Una vicepresidenta que assumeix Igualtat, dones que ocupen ministeris d'assumptes econòmics, com a portaveus, al capdavant de Defensa, Justícia i Treball. I així fins a 11 dels 18 càrrecs, incloent-hi el president», ha dit Gibert. Amb aquest Executiu, Espanya fa història respecte a si mateixa, a Europa i, també al món. Segons el polític sabadellenc, aquest executiu vol deixa palès «que les dones tenen molt a dir en aquest país i que ho poden fer perfectament tan bé com un home». 

De la mateixa manera, Gibert ha reconegut que si bé el repte és immens, la nostra confiança de que tot surti bé és«encara més gran. Les possibles reformes en l’àmbit laboral o dels drets socials i civils obren la porta a una Espanya molt diferent». 

Pol Gibert està convençut que el nou govern que ha conformat Pedro Sánchezdonarà un tomb a la relació amb Catalunya: «amb el nou president comença un nou temps polític, d’esperança i que suposarà un canvi a Espanya i a Catalunya en sentit positiu».