Sabadell

Pol Gibert “cal un acord polític pels grans temes de salut de la ciutat"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes demanen a les altres forces polítiques un acord més enllà de la disputa política davant de temes que preocupen realment a la ciutadania i que afecten la salut, per tal de defensar el mateix a Sabadell i a la Generalitat.

La necessitat d’inversions al Vallès Occidental i a Sabadell està sent un dels temes més importants del que portem de campanya. Si dilluns en l’acte amb Eva Granados es va destacar la importància que donen els socialistes catalans a la planificació i inversió en equipaments públics, avui el candidat a diputat Pol Gibert ha concretat tres propostes per dotar Sabadell d’equipaments socials, assistencials i per la salut.

En aquest context, Gibert ha proposat a la resta de forces polítiques deixar de banda la disputa política i pactar un front comú per tal de “reclamar un acord mínims en tres projectes que la ciutadania ens reclama: la re-apertura immediata del centre mèdic del Poblenou, que no es retalli ni un pediatra més a Sabadell i la recuperació de la unitat d’oncologia pediàtrica al Taulí”.

Per Gibert aquestes propostes són “d’un gran interès per a la ciutadania, ja que ens trobem que a Sabadell hi ha forces polítiques que diuen una cosa i al Parlament defensen unes altres. Necessitem un front comú sabadellenc per defensar els equipaments sanitaris bàsics més enllà dels interessos de cada partit”. Per això reclama a la resta de forces concretar la seva posició i apostar per un gran pacte per fer possible aquestes accions. “No ens podem trobar a forces polítiques que el dimarts a la nit diuen voler obrir el consultori de Poblenou i 24h després anunciar que mantenen el tancament”.

 

La residència del Sud “Diego Granero”

La roda de premsa s’ha celebrat al solar on des de l’any 2010 està prevista la construcció de la residència per la gent gran, que servirà per augmentar una de les ràtios de places públiques assistencials més baixes de Catalunya.

Els socialistes han llençat la proposta de que la nova residència es digui Diego Granero, que fou president de l’Associació de Veïns de Campoamor i lluitador històric per la residència. D’aquesta manera es reconeix la lluita dels i les veïnes del barri per fer realitat la residència del sud.

Gibert també ha demanat unitat a les forces polítiques unitat per aconseguir desbloquejar la construcció de la residència. “Cal passar pàgina a la política de la Generalitat de no destinar ni un euro públic per inversions socials, això sí s’ha complert sobradament. Ara cal un govern amb Salvador Illa com a president per fer-ho realitat”, ha conclòs Gibert.