Sabadell

Paco Aranda “No ens pot governar l’odi de VOX”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes sabadellencs, amb Francisco Aranda al capdavant, afronten les darreres hores amb una crida a la mobilització i contra l’odi de l’ultra-dreta.

Divendres, 8 de novembre – Els socialistes de Sabadell afronten les darreres hores de campanya fent una crida a la mobilització per assegurar que el 10N ningú es quedi a casa. En l’esprint final, que va començar el passat dimecres a l’acte central dels socialistes a Cerdanyola, Francisco Aranda, candidat per Sabadell a la llista per Barcelona al Congrés del PSC, ha participat activament en tots els actes, carpes a diferents barris de la ciutat i trobades amb militants i simpatitzants del partit.

Aquest matí, Aranda ha estat entrevistat al programa “El cafè de la ràdio” de Ràdio Sabadell on ha declarat que “els socialistes esperem poder tenir un govern fort i estable, especialment davant les incerteses”. Respecte a la possibilitat de pujada de l’ultra-dreta el proper 10N, Aranda ha insistit en que “no ens podem permetre que ens governi l’odi o que hi hagi partits amb un discurs xenòfob i que nega la violència de gènere. VOX és un problema a la nostra democràcia i espero que la gent vagi massivament a votar.”

Després de l’entrevista a Ràdio Sabadell, Aranda ha fet a una roda de premsa amb Alfredo Vega, regidor del PSC a l’Ajuntament de Terrassa, per presentar les mesures programàtiques dels socialistes pel Vallès Occidental. També ha participat en la carpa del PSC de Sabadell a la Via Alexandra, la darrera d’aquesta campanya.

Els socialistes tancaran la campanya electoral aquesta tarda a Barcelona en un gran acte amb Pedro Sánchez i tota la plana major del Partit, on s’espera una gran afluència de militants i simpatitzants socialistes.