Sabadell

Paco Aranda “el 10N ens juguem tenir un govern progressista amb Sánchez com a president"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes arrenquen la campanya pel 10N a Sabadell amb un missatge d’estabilitat i moderació i de reivindicació de la tasca de govern dels darrers 15 mesos.

El partit dels socialistes de Catalunya ha donat el tret de sortida a la campanya de les generals del 10N a la plaça Picasso, al barri d’Espronceda, on Francisco Aranda, candidat per Sabadell a la llista del PSC al congrés, ha recuperat la tradicional penjada de cartells acompanyat de militants i simpatitzants.

Després de la presentació i penjada del cartell electoral del PSOE amb el lema ‘Ahora sí”, Aranda s’ha dirigit a la premsa on ha declarat que el projecte del partit socialista “és el de consolidar un govern sòlid, progressista i coherent pel nostre país que no depengui de les forces independentistes, més encara davant d’un escenari d’incerteses polítiques i econòmiques”.

Ha afegit que “ningú pot negar l’obra de govern portada a terme per Pedro Sánchez en aquests 15 mesos: recuperació de la sanitat universal, pujada i blindatge de les pensions, derogació de l’impost al Sol i l’exhumació de Franco. Ara ens toca demostrar als i les ciutadanes de Catalunya i d’Espanya que som el partit de la certesa i l’estabilitat i que poden comptar amb el Partit dels Socialistes per afrontar aquesta etapa.”

Després de la penjada de cartells, Francisco Aranda s’ha sumat a l’acte d’inici de la campanya electoral a l’Hospitalet.