Sabadell

Paco Aranda “avui cal sortir a votar contra l’odi”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes sabadellencs confien en repetir la victòria d’abril en vots a Sabadell i a Espanya i assolir-la al conjunt de Catalunya

Diumenge, 10 de novembre – El candidat socialista per Sabadell, Francisco Aranda, ha votat aquest matí a l’escola Pau Casals acompanyat a Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell.

En un ambient de normalitat i bona afluència de ciutadans i ciutadanes a les urnes, el candidat ha fet una crida a la participació “avui és un dia molt important i no és un dia per quedar-se a casa. Avui és un dia per votar perquè necessitem una etapa d’estabilitat i progrés i sortir d’aquest bloqueig. Faig una crida a votar contra l’odi i pel un futur que ens mereix.” També ha valorat la campanya que ha estat més curta que de costum, però que “ha servit per motivar a l’electorat. Estem segur que la gent farà l’esforç d’anar a votar avui.”

Aranda s’ha mostrat confiat en la victòria dels socialistes a Sabadell, però també en guanyar a Catalunya i a Espanya. Després de la votació, Aranda i Farrés han acompanyat als apoderats i apoderades del Partit dels Socialistes repartits pels diferents col·legis electorals de la ciutat.

Els socialistes de Sabadell celebraran la nit electoral a la seu del carrar Latorre i Aranda se sumarà al seguiment de l’escrutini a la seu nacional del PSC quan els resultats siguin definitius.