Sabadell

Nou cicle de xerrades “De què parlem quan parlem de governar bé”.

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC del Vallès Occidental i l’Oficina Parlamentària endegan un cicle de xerrades sobre l’acció legislativa i reformista impulsada pel Govern d’Espanya i el grup parlamentari socialista a les Corts Generals.

El proper dilluns 17 de maig i al llarg de 6 dilluns, el El PSC del Vallès Occidental i l’Oficina Parlamentària endegan un cicle de xerrades sobre l’acció legislativa i reformista impulsada pel Govern d’Espanya i el grup parlamentari socialista a les Corts Generals.

 

En aquest cicle, impulsat des de l’Oficina Parlamentària i coordinat per la secretaria de formació de la Federació, es tractaran diverses lleis i reformes i comptarà amb la presència de diputats i diputades del Grup Socialista.

 

En paraules del diputat Paco Aranda, portaveu de Justicia del Grup Socialista i secretari d’organització del PSC del Vallès Occidental Sud, “governar bé és fer el que ha fet el govern d’Espanya; recollir el missatge dels vots i amb la força transformadora dels mateixos portar a terme la més gran reforma legislativa dels darrers 15 anys. Una sola de les transcendentals lleis aprovades als darrers mesos ja valdria per tota una legislatura, però la veritat és que s’estan produint avenços i fites legislatives que estan cridades a canviar la nostra societat”.

 

El cicle de xerrades serà retransmés pel canal de Youtube del PSC del Vallès Occidental i per Zoom.

 

Les xerrades seran semi presencials amb un aforament limitat de 30 persones per xerrada. Les inscripcions es faran per ordre de petició fins arribar al màxim d’aforament. Per tal de fer efectiva la inscripció us heu de posar en contacte amb la Federació ja sigui per email (vallesoccidentalsud@socialistes.cat) o per telèfon (93 711 73 52).

 

Per qüestions de protocol de COVID tots aquells que assistiu de forma presencial a la seu el dia de la xerrada haureu de portar el vostre DNI.

 

El cicle de xerrades comptarà amb les següents dates i ponents:

 

Dilluns 17 de maig 18.30h, Els Fons Europeus NextGenEU, amb la diputada i portaveu de Pressupostos, Montserrat Mínguez.

 

Dilluns 24 de maig, 18.30h, La Llei de Protecció a la Infància i la nova fornada de Drets Socials, amb la diputada i Portaveu de Drets Socials, Sònia Guerra.

 

Dilluns 31 de maig, 18.30h, La nova llei d’Eutànasia, amb la diputada i portaveu adjunta de Sanitat, Carmen Andrés

 

Dilluns 7 de juny, 18.30h, L’ingrés Mínim vital i el Pacte de Toledo, amb Mercè Perea, diputada i portaveu del Pacte de Toledo.

 

Dilluns 14 de juny, 18.30h, La nova llei d’Educació, amb Manel de la Vega, senador i portaveu d’Educació al Senat.

 

Dilluns 21 de juny, 18.30h, L’agenda reformista del Govern d’Espanya, amb Víctor Francos, secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública.