Sabadell

Marta Farrés triplica els avals necessaris per ser candidata del PSC a l'Alcaldia de Sabadell

  • Actualitzat:
  • Creat:

La seva candidatura serà ratificada en una assemblea extraordinària en ser l'única que s'ha presentat al procés.

Part de l'equip de campanya amb Marta Farrés i el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert
Part de l'equip de campanya amb Marta Farrés i el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert

El PSC ratificarà a Marta Farrés com a candidata a l'Alcaldia de Sabadell en l'assemblea extraordinària que tindrà lloc el proper dimecres 10 d'octubre. Farrés, que ha estat l'única aspirant, ha recollit més de 200 avals en el procés de primàries, més del triple del mínim necessari segons els Estatuts.

La candidata socialista ha fet entrega aquesta mateixa tarda dels seus avals en persona, a la seu socialista del carrer Latorre. Acompanyada del diputat sabadellenc i primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, i del seu equip, ha portat els seus avals a la comissió electoral del partit, que presideix l'ex-alcalde de Ripollet, Juan Parralejo.

Farrésha entregat 202 avals, per tant, gairebé el 80% de la militància ha donat suport explícit a la seva candidatura. Com que no hi ha hagut cap altre candidat, Farrésserà ratificada en l’assemblea del partit, que s'ha convocat pel proper dimecres 10 d’octubre. 

«Vull agrair la participació de la militància en el procés de primàries en el qual ha estat immers el nostre partit aquests dies. Estic convençuda que només així fem un partit més fort i més plural, i també més democràtic», ha dit Farrés. 

D'altra banda, la candidata ha dit que vol recuperar l'orgull socialista des d'una candidatura solvent, amb il·lusió, equips, idees, projecte:«Convençuda que Sabadell està esperant un nou lideratge i nosaltres no fallarem». 

Segons la candidata, a partir d'ara hi ha molta feina a fer a Sabadell i considera que és el moment de debatre, d'enfortir idees, d'expressar-se i «de contagiar-se d'aquesta il·lusió capaç de canviar el municipi».