Sabadell

Marta Farrés s’imposa amb contundència i serà la propera alcaldessa de Sabadell

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes arrasen a Sabadell i doblen els resultats obtinguts al 2015, superant per molt els vots obtinguts a les Europees.

Els socialistes han estat els clars guanyadors de les eleccions municipals havent obtingut el 30% dels vots, 10 regidors i un creixement de gairebé el 10% respecte a 2015. Comparativament amb les Europees, els socialistes han obtingut un 27,7% dels vots, mentre que Marta Farrés ha obtingut 30% dels vots.

Marta Farrés ha celebrat la victòria a la seu del PSC de Sabadell rodejada del seu equip i de militants i simpatitzants socialistes, en un ambient d’eufòria.

En un discurs molt emocionat, Farrés ha agraït als assistents i no ha dubtat en recordar els temps difícils que ha passat la família socialista en els darrers anys. “Vam escoltar i entendre el missatge de la ciutadania. Hem sigut perseverants i vam iniciar un procés de regeneració, d’incorporació de joves, de gent nova i amb ganes. I hem fet possible el canvi i ho hem fet entre totes i tots”.

Farrés, en el seu discurs com a guanyadora, ha estès la mà a la resta de forces polítiques “El meu projecte, el de la meva llista, el projecte socialista ha estat i és un projecte de pacte. A Sabadell necessitem un govern fort, un govern que escolti i ens hem de posar a treballar demà mateix per articular una majoria forta, estable i transversal. Faig una crida a la resta de partits que han obtingut representació a obrir un temps nou”.

Com a propera alcaldessa electa de Sabadell ha declarat que “serem els encarregats de formar un govern de canvi, però també un govern de pacte, obert a tothom, a totes les idees i on només hi haurà una línia vermella: Sabadell, Sabadell i Sabadell”.