Sabadell

La vicepresidenta Carmen Calvo dóna suport a la candidatura a alcaldessa de Marta Farrés

  • Actualitzat:
  • Creat:

Carmen Calvo, vicepresidenta del Govern, i Miquel Iceta han volgut donar tot el seu suport a Marta Farrés com a candidata del PSC l'alcaldia de Sabadell. Tots tres han estat els protagonistes de l'acte polític que se ha fet a Fira Sabadell.

Marta Farrés i Carmen Calvo
Marta Farrés i Carmen Calvo

La vicepresidenta del Govern d'Espanya, Carmen Calvo s'ha desplaçat a Sabadell per participar en un acte polític de la candidata del PSC a l'alcaldia de Sabadell, Marta Farrés. La trobada, que va tenir lloc a Fira Sabadell, també ha comptat amb la presència del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

Calvo es converteix així en la segona de les ministres de l'Executiu presidit per Pedro Sánchez que dona suport a la candidata sabadellenca. La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, va estar a Sabadell el passat 19 de novembre per assistir a la presentació oficial de l'alcaldable.

Davant d'unes 400 persones, la candidata ha criticat la inactivitat del quadripartit en aquests quatre anys de govern local «en els que només han estat pendents de les consignes de la Generalitat i no dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell». Farrés ha insistit que l'actual govern de Sabadell només té un qualificatiu: «el de la gran decepció». 

D'altra banda, l'alcaldable socialista ha dit que, a diferència del que ha fet l'actual govern municipal «la meva prioritat serà: primer, Sabadell, segon, Sabadell i tercer, Sabadell». Així ha criticat als que volen utilitzar la ciutat com a plataforma per altres lluites: «Aquests que marxin, no els volem». «Ara és el moment de les dones i ens toca a nosaltres. Vull ser la primera dona alcaldessa de la ciutat», ha sentenciat.

La vicepresidenta Calvo ha donat tot el seu suport a Marta Farrés i està segura que Sabadell tindrà la primera alcaldessa socialista. Sobre el conflicte a Catalunya, ha dit que «no hi cap més fórmula» que la democràcia per resoldre les diferències entre els dos governs i ha erigit el PSOE com a «garantia de convivència entre els diferents territoris de l'estat espanyol».

La vicepresidenta espanyola ha assegurat, a més, que la capacitat de diàleg i la voluntat de trobar sortides són la diferència entre estar a la trinxera d'un partit o estar a l'altura d'un càrrec polític. 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha agraït a la vicepresidenta Calvo el seu compromís de diàleg. «Ja era hora que algú s'hi atrevís», ha dit el líder socialista. 

Sobre la candidata a l'alcaldia de Sabadell ha comentat: «Jo crec que ja és hora que Sabadell torni a tenir un Farrés com alcalde. Sabadell necessita una alcaldessa de veritat, com Marta Farrés».