Sabadell

La JSC de Sabadell escull nova executiva local

  • Actualitzat:
  • Creat:

La Joventut Socialista de Sabadell vol enfocar-se en els problemes dels joves de la ciutat: habitatge, polítiques medio-ambientals i contra l’amenaça als drets civils.

Ahir dimecres, l’assemblea de la Joventut Socialista de Sabadell van escollir una nova executiva aprofitant l’arribada de Marta Farrés a l’alcaldia de la ciutat i la bona acollida del projecta socialista a la ciutat.

La nova executiva de la JSC de Sabadell està encapçalada per Alejandro Hernández, primer secretari i número 16 a la llista del PSC per Sabadell a les eleccions municipals del passat 26M, Daniel Mena, secretari d’organització, i David Santirso, secretari de política municipal.

Alejandro Hernández considera necessari que la JSC de Sabadell aporti el seu gra de sorra en el projecte socialista encapçalat per Farrés. “Aquesta nova executiva de la Joventut Socialista de Sabadell vol estar enfocada en els problemes que afecten directament als joves de la ciutat, com és l’habitatge. També volem treballar activament en els canvis en política medio-ambiental i contra l’escalfament global, sense oblidar l’amenaça que suposa pels drets civils l’ascens de l’ultra-dreta”.

Hernández en aquest sentit ha declarat que la JSC ha estat històricament una organització vinculada activament en la defensa dels drets socials i civils, especialment els del col·lectiu LGTBi i el feminisme.