Sabadell

L’Aeroport de Sabadell: l’aposta socialista per dinamitzar el sud de la ciutat

  • Actualitzat:
  • Creat:

La candidata socialista ha visitat el mercadillo de la Zona Hermètica en el tercer dia de campanya

Els socialistes s’han desplaçat al mercadillo de la Zona Hermètica, per explicar als visitants i paradistes del mercat el seu projecte per la zona sud. Aquesta zona ha estat descuidada durant la legislatura per l’actual consistori i pels socialistes sabadellencs necessita un pla de dinamització que passa, necessàriament, per l’Aeroport de Sabadell.

Marta Farrés ha explicat les seves propostes de dinamització de la zona sud, amb un vincle clar amb l’aeroport. “Sabadell és una de les poques ciutats del sud d’Europa amb un aeroport on s’hi fa formació i aquest fet pot ser un element a treballar per impulsar el sector aeronàutic a la ciutat. Aquest sector és molt potent i sumat a la Universitat Autònoma, la Politècnica i el propi centre de formació del mateix aeroport, creiem que pot convertir-se en un nucli d’atracció molt important per la ciutat.”

Farrés també ha aprofitat per explicar la necessària transformació industrial de la zona sud. “Hem de poder lligar l’aeroport amb una transformació urbanística al sud de la ciutat, començant per l’entrada sud. Aquesta és una entrada molt poc digna i sobre la que hem d’intervenir. A més, hem de fer un plantejament urbanístic en clau d’ordenació sobre els polígons del sud de Sabadell.” Per últim, Farrés ha afegit que l’aeroport pels socialistes ha de ser el dinamitzador de la zona sud.

Durant el matí Farrés, acompanyada de membres de la candidatura municipal, ha pogut conversar amb els comerciants i copsar les seves impressions sobre la situació al sud de la ciutat.