Sabadell

Govern municipal presenta el projecte 'Govern al Barri’

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes de Sabadell presenten una de les primeres mesures de govern: el “Govern al barri”, una iniciativa que busca acostar el govern municipal a la ciutadania.

El PSC de Sabadell ha presentat aquest matí durant una visita al districte 3 de la ciutat un dels primers projectes del nou govern.

Govern al barri és un projecte que persegueix apropar el govern municipal als seus ciutadans, duent a terme reunions del govern a tots els barris. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en un contacte informatiu amb la premsa ha explicat la idea darrera d’aquest projecte. “Per millorar la ciutat cal ser-hi, no esperar que la gent et vingui seguint els passos que marca l’administració. Cal acostar-se a la gent perquè ens puguin dir què és el que no funciona i poder-ho arreglar”.

Com funcionarà “Govern als barris”

El projecte, que entraria en funcionament a partir del setembre de 2019 i que encara està en fase de desenvolupament, proposa donar la possibilitat als i les sabadellenques de presentar-se a un dels centres cívics, demanar hora per exposar el seu problema i que se’ls pugui atendre. El regidor d’Educació, Manuel Robles, ha declarat que “qualsevol dels barris de la ciutat necessita que els seus polítics hi siguin. Cal fer política de contacte i de proximitat”.

Amb aquesta iniciativa, el nou govern del PSC de Sabadell demostra la seva voluntat de recuperar la ciutat en el seu conjunt, escoltant a tots els districtes i evitant una ciutat a dues velocitats.

Foto: Ajuntament de Sabadell