Sabadell

Francisco Aranda, candidat socialista per Sabadell al Congrés dels Diputats

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes de Sabadell mantenen la seva aposta per Aranda en unes eleccions generals que suposen un repte històric.

Sabadell, 12 de març de 2019 – Ahir dilluns el PSC va aprovar definitivament les llistes amb les que es presentaran a les eleccions generals del 28 d’abril. Meritxell Batet repetirà com a cap de la llista del PSC per la província de Barcelona i el sabadellenc Francisco Aranda, actualment vice-primer secretari de la Federació del Vallès Occidental Sud, serà el número 6 a la llista del PSC per Barcelona al Congrés.

Els socialistes de Sabadell encaren les eleccions del 28 d’abril conscients del que representa aquesta convocatòria electoral. “Els reptes de la política actual són de gran magnitud” ha declarat Francisco Aranda després de donar-se a conèixer la seva presència a les llistes. “El 28 d’abril els i les ciutadanes decidiran quin és el rumb que empren Espanya. El Congrés ha de ser l’espai de debat i impuls de les mesures de regeneració i progrés que afecten directament a la vida dels ciutadans, en consonància amb un govern socialista encapçalat de nou pel president Pedro Sánchez. Cal tenir molt present que ens enfrontem a un auge de l’extrema dreta on haurem de crear un marc d’estabilitat política centrat en millorar la vida dels nostres veïns i veïnes.”.

Els socialistes catalans van a Madrid amb el compromís de defensar les polítiques portades a terme en aquests 8 mesos, així com la feina feta en l'elaboració d'uns pressupostos que eren imprescindibles per Catalunya i per la comarca. La defensa de les infraestructures necessàries al Vallès serà una de les principals motivacions d'Aranda si surt escollit diputat. Entre aquestes hi trobem l’abaixador de Rodalies a Can Llong, el bypass ferroviari entre Sabadell i Granollers o la finalització del quart cinturó per ajudar a descongestionar la ciutat.

Francisco Aranda defensa la necessitat d’apostar per un govern progressista amb fets i no només paraules i que permeti completar l’obra de govern que Pedro Sánchez ha desenvolupat com a president. “En els 8 mesos que Sánchez ha governat, s’han impulsat més polítiques socials i de reversió de l’austeritat que en els 8 anys anteriors de Rajoy, que en tot moment ha tingut el suport del PDeCat i Ciutadans.” En aquest sentit Francisco Aranda ha destacat que “quan parlem de Pedro Sánchez i dels socialistes no només parlem de l’augment del salari mínim, la recuperació de la sanitat pública universal o l’aposta per la universitat pública, parlem de recuperar la il·lusió per encarar el futur”. 

Paraules clau: