Sabadell

Els socialistes recullen les queixes del veïnat de l'avinguda Paraires pel mal estat de l'espai públic

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC insisteix que la ciutat està bruta i que hi ha manca de manteniment. Un clar exemple és l'estat de l'avinguda Paraires, a la Concòrdia. Els socialistes es van reunir amb veïns i veïnes per recollir la seva preocupació davant la inacció del govern.

Marta Farrés comprovant el deteriorament de les voreres de l'avinguda Paraires
Marta Farrés comprovant el deteriorament de les voreres de l'avinguda Paraires

Marta Farrés, secretària de Política Municipal del PSC de Sabadell, va apuntar que «hi ha molts exemples de manca de manteniment i de brutícia i a mesura que ens allunyem del centre, com és el cas de l'avinguda Paraires, això cada vegada és més evident». 

Farrés va remarcar que cada setmana visita els barris i que molts ciutadans estan començant a perdre la paciència en aquest tema. En concret, va assenyalar que els veïns i veïnes de l'avinguda Paraires «es queixen de manca de neteja, de voreres en mal estat, de passos de vianants que quasi no es veuen, de forats a l'asfalt i, sobretot, de la falta de poda». Per altra banda, un dels altres grans problemes del barri és l’existència de paneroles que no només afecten els espais públics, sinó que també han entrat a domicilis particulars, amb els greus inconvenients que això comporta de salubritat i higiene.

Segons els socialistes, tots aquests aspectes han estat denunciats sistemàticament per part dels veïns i diferents comunitats de propietaris, sense obtenir cap resposta. Aquest aspecte també és recurrent a la ciutat. Que s’entrin instàncies i no s’obtingui cap resposta per part de l’Ajuntament, amb la greu indefensió que això suposa.     

Per als socialistes, amb tres anys de mandat, el quadripartit ha permès que la «els barris de Sabadell estiguin cada vegada més degradats», ha dit el regidor del PSC, Cristian Sánchez.

A més, la manca o insuficient neteja dels carrers i places, considerades pels veïns com insalubres, amb contenidors amb brossa i voluminosos a l’exterior, se sumen a una imatge negativa i deteriorada del barri. 

Segons els socialistes, el govern local és incapaç de gestionar la ciutat, i això té grans efectes als barris. Degradació de l’espai públic, manca de neteja o falta de seguretat són els principals problemes que els veïns/es estan patint a diari. 

Els socialistes han posat el seu punt de mira en la deixadesa que pateixen moltes zones de la ciutat «on s'ha detectat una manca de manteniment, la situació de les quals podria ser molt diferent amb un altra actitud i voluntat dels que ara gestionen els nostres recursos»,ha conclòs Marta Farrés.