Sabadell

Els socialistes denuncien l’ús partidista dels canals institucionals de la Generalitat

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC denúncia l’ús partidista del canal institucional de la Delegació de la Generalitat a Barcelona per publicitar una trobada de membres d’Esquerra Republicana de Sabadell.

Pol Gibert, diputat del PSC per Sabadell al Parlament de Catalunya, ha dirigit una bateria de preguntes al Govern sobre la trobada institucional entre el Delegat de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez i altres membres de l’equip local d’ERC Sabadell, amb el comitè executiu de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell i publicitada a través dels comptes institucionals de la Delegació a les xarxes socials.

Gibert ha preguntat si “el Govern ens representa a totes i tots els ciutadans, per què va acompanyat de càrrecs d’ERC? Si, en canvi, es tracta d’una trobada de partit, per què es fan servir els canals institucionals de la Generalitat? No es tolerable fer servir la delegació del Govern com una plataforma partidista. A Sabadell ja hem vist prou vegades com es posa el partit per sobre de l’interès de la ciutat”.

Davant d’aquest fet, hem demanat explicacions per escrit al Govern. No podem permetre que les institucions de tots i totes es posin al servei d’ERC. Volem explicacions i una rectificació d’aquest dinàmica” ha afegit Gibert

La denuncia, en paraules del propi Gibert, va en línia a l’ús partidista dels canals institucionals de la Generalitat. “Aquesta denuncia no és nova. Fa massa temps que els canals institucionals s’utilitzen per convocar a manifestacions, dir si un govern municipal és o no és legítim o defensar causes partidistes. El PSC reclamem que els canals institucionals siguin neutrals, compleixin amb la seva tasca i representin a totes i tots els ciutadans.”

Enllaç als twitt originals:

https://twitter.com/polgibert/status/1148881705765392384?s=20

https://twitter.com/delgovbarcelona/status/1148874077890891776?s=20