Sabadell

Els socialistes de Sabadell condemnen l’agressió a Laura Vílchez

  • Actualitzat:
  • Creat:

El grup municipal socialista, així com el PSC de Sabadell consideren intolerables agressions i intimidacions com les viscudes aquest matí a Sant Roc.

El Grup Municipal del PSC i tots els i les socialistes de Sabadell volem expressar la més absoluta condemna a l’agressió que ha patit Laura Vílchez, Secretaria tercera del Parlament de Catalunya, pel llançament d’un objecte per part d’un grup de persones al finalitzar l’acte d’investidura a l’Ajuntament.

Els socialistes creiem i respectem l’expressió lliure de totes les opinions, però mai podrem consentir ni tolerar actituds que incloguin l’ús de la violència o de les intimidacions com les que s’han pogut veure a la plaça de Sant Roc aquest matí.

Pol Gibert, primer secretari del PSC de Sabadell, ha volgut expressar personalment el seu suport a Vílchez, així com a altres membres de Ciutadans que han patit intimidacions per part d’un grup de membres del CDR de Sabadell que s’havia concentrat a Sant Roc. “Respectem el dret a manifestació i de llibertat d’expressió, però mai compartirem ni tolerarem la violència, agressions o intimidacions com les que hem vist aquest matí”.