Sabadell

Electoralisme 'descarat' del govern municipal en aprovar la dotació d'una nova centraleta per a la Policia Municipal

  • Actualitzat:
  • Creat:

Pel PSC és «descaradament» electoralista aprovar a corre-cuita el projecte d'una nova centraleta a la comissaria de la Policia Municipal: «És una acció a la desesperada per contrarestar la nostra proposta de trasllladar la prefectura al nord de Sabadell».

Edifici actual de la Policia Municipal
Edifici actual de la Policia Municipal

El Primer Secretari dels socialistes de Sabadell, Pol Gibert, s'ha queixat de l'escassa inversió feta pel quadripartit des de 2015, «i que ara, a tocar de la precampanya electoral de les eleccions municipals, facin accions de cara a la galeria».

Segons Gibert«aquestes coses no es poden presentar així, sense més, a pocs mesos de les eleccions municipals. Amb improvisació, les coses comencen malament i acaben malament».

Gibertlamenta que el govern «presenti aquesta acció  a so de bombo i platerets, quan no han sabut resoldre les problemàtiques de la Policia Municipal en cap moment i quan han menystingut als agents des que controlen l'Ajuntament».

Proposta d'una nova comissaria

Els socialistes veuen una temeritat presentar aquest projecte a 9 mesos de les eleccions municipals i just quan el PSC ha posat sobre la taula una iniciativa molt més potent i que arreglaria definitivament els problemes d'espai i de serveis que pateix la policia: la construcció d'una nova comissaria al nord.

En aquest sentit, el primer secretari demana al quadripartit que deixi sobre la taula la dotació de la centraleta «i que no corrin tant en voler fer en pocs mesos el què han sigut incapaços de fer en tot un mandat».

La recent aprovació del projecte en la Junta de Govern Local és un nou gest d'electoralisme interessat «d'aquest govern de la inacció»,han dit els socialistes. Així, han afegit que el quadripartit prefereix tapar el forat de la seva mala gestió al capdavant de la Policia Municipal amb un projecte improvisat i que només serà un pegat. 

Pol Gibertrecorda que la prefectura actual ha quedat obsoleta i petita, «i aquest problema no se solucionarà definitivament amb una centraleta, perquè els dèficits de Can Marcet són molts més». El polític ha insistit que el govern entrarà en funcions en pocs mesos i no podrà finalitzar projectes d'aquest tipus.

Els socialistes opinen que el quadripartit malbaratarà els diners de tots els ciutadans i ciutadanes per adquirir una nova centraleta que no servirà per solucionar les deficiències de la Policia Municipal. La solució, segons Gibert, passa necessàriament per un projecte integral que contempli el trasllat a un espai més gran i més actualitzat tecnològicament, com el que proposa el PSC. 

«Aquest govern està perdut. Gasten pressupost en uns carrils-bici que no s'utilitzen i que s'hauran de treure, i ara volen dotar a la Policia Municipal d'una costosa centraleta que no servirà de res si finalment s'ha de construir la nova comissaria», ha dit Gibert.