Sabadell

El sabadellenc Pol Gibert serà el número 9 de la llista socialista per Barcelona al 14F

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes catalans han aprovat avui la llista electoral per Barcelona en la que Pol Gibert s’incorpora entre els 10 primers.

El Consell Nacional del Partit dels Socialistes ha escollit a Salvador Illa com a candidat a la presidència de la Generalitat i les llistes per les quatre províncies amb les quals es presentaran a les eleccions catalanes del 14 de febrer. La llista per la demarcació de Barcelona inclou els noms dels representants socialistes de la federació del Vallès Occidental Sud.

Pol Gibert serà el número 9 de la llista socialista per Barcelona. Durant la legislatura 2018-2020 ha format part de les comissions al Parlament de polítiques digitals, d’estudi del treball autònom, de polítiques de joventut i la de Treball, Benestar i Famílies. Durant la legislatura Gibert s’ha involucrat molt activament en els conflictes laborals de Nissan i TE Connectivity a Montcada, en la recuperació de la unitat d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i en la construcció de l’hospital comarcal “Ernest Lluch”.

En aquesta llista debuten noms socialistes de l’àmbit municipal com David González, Cerdanyola 1994, que serà el número 21. Actualment és el segon tinent d’alcaldia a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a més de ser el primer secretari de la JSC i secretari de política municipal al PSC de Cerdanyola i el PSC del Vallès Occidental Sud.

Mónica Maya serà la número 30.  Maya ha estat regidora a Barberà del Vallès durant la legislatura 2011-2015 i com a regidora d’educació a la legislatura 2015-2019. Bartolomé Egea serà el número 41. Actualment és el cap de llista del PSC a Montcada i Reixac i cap de l’oposició a l’ajuntament d’aquest municipi.

Els socialistes han presentat una llista paritària liderada per Salvador Illa i Eva Granados i els independents Ramón Espadaler i Gemma Lienas, a més de ser una representació del territori i el món municipal.

Segons el diputat i membre de la llista socialista Pol Gibert “Catalunya necessita un canvi, un canvi que només pot portar aquesta llista de progrés, transversal i pensada per respondre als problemes reals de Catalunya. Els socialistes amb Salvador Illa al capdavant som l'única garantia per superar l’estancament que ens ha portat deu anys de procés i de mono-tema independentista. Els socialistes sortim a guanyar, ser la primera força política al Vallès Occidental i al Parlament i portar la nostra experiència de gestió fins a la Generalitat. El 14 de febrer els i les vallesanes tindran l’oportunitat d’escollir entre progrés o més procés”.