Sabadell

El PSC planteja la construcció d'un pavelló d'esports al barri d'Arraona-Merinals a partir de 2019

  • Actualitzat:
  • Creat:

Aquesta és una de les propostes que els socialistes inclouran en el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals de maig de 2019 i que han presentat als veïns i veïnes del barri en una assemblea oberta que han celebrat al centre cívic.

Pol Gibert i Marta Farrés
Pol Gibert i Marta Farrés

El PSC planteja construir un pavelló d’esports al barri d'Arraona-Merinals a partir de l'any 2019, si lideren el govern de la ciutat. Així ho ha anunciat el primer secretari dels socialistes sabadellencs, Pol Gibert, i la secretària de Política Municipal, Marta Farrés, en l'assemblea que ha fet la formació amb veïns i veïnes d'aquest barri.

La proposta cal estudiar-la detingudament, però aquesta infraestructura és una expectativa per a 2019, l’any en què, segons ha afirmat,Gibert, els socialistes esperen liderar el govern de la ciutat. Aquest projecte esportiu s'ubicaria en el solar situat entre els carrers la Palma, Irlanda i Eivissa, just al costat del Centre d'Educació Especial Francesc Bellapart.  

Gibert i Farrésvan fer aquest anunci ahir a la tarda al Centre Cívic d'Arraona-Merinals, durant una trobada amb ciutadans i ciutadanes, on van informar d'una part de les propostes que volen implementar al barri si tornen a liderar l'Ajuntament de Sabadell a partir del mes de maig de l'any vinent. Aquesta proposta ha sigut molt ben acollida tan pels veïns i veïnes presents, com per les diferents entitats del barri, que la veuen com una oportunitat per dotar Merinals d’un nou equipament i sumar-lo així als ja existents.

Alguns dels representants de l'associació de veïns d'Arraona-Merinals que van assistir a la trobada, van manifestar la seva satisfacció davant de l'anunci dels socialistes. Teo Robles, membre de la junta de l'entitat va aplaudir la proposta del PSC i confia en que es pugui dur a terme en la propera legislatura.

«El tema de les infraestructures esportives és essencial pel futur de la ciutat i més si es tracta de sectors on són necessàries», va assenyalar Gibert. Segons Farrés, Sabadell és un municipi que durant la etapa del govern socialista es va poder dotar de diferents equipaments esportius «però, encara tenim un deute amb Arraona-Merinals, i creiem que la construcció d'un pavelló pot servir per completar l'oferta d'aquest barri i donar també sortida al nou barri de Can Gambús, Cifuentes i una part de Can Rull». 

Farrés i Gibert també van asseguratrque amb aquesta iniciativa «volem aprofitar per fomentar l'esport base, enfortir els programes d'esport escolar i proposar un pla d'infraestructures i programes esportius perquè els veïns i veïnes també puguin tenir accés a l'equipament. Sabadell és una ciutat amb un gran potencial esportiu i cal sentir-nos-en orgulloses i treballar perquè sigui un dels grans actius de la nostra ciutat».