Sabadell

El PSC es veu com l'alternativa real a Sabadell a un any de les eleccions municipals

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes van analitzar la situació actual i futura a la plaça de Sant Julià durant la celebració d'una paella popular que ha reunit a més de 400 persones.

Pol Gibert i Marta Farrés
Pol Gibert i Marta Farrés

«Ara, amb un president socialista al Govern d'Espanya, cal fer pinya i estar junts sota els mateixos objectius i no desviar l’atenció del que és realment important, els nostres conciutadans i conciutadanes». El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ho va ahir durant la paella popular organitzada pels socialistes.

La plaça de Sant Julià va ser l’escenari, d'una paella de germanor, on es van reunir més de 400 persones, entre militants i simpatitzants socialistes de Sabadell, per compartir uns moments d'oci i reflexió. A l'acte polític, Gibertva estar acompanyat per la secretària de Política Municipal, Marta Farrés.  Entre els assistents hi havien nombroses entitats de la ciutat que van voler acompanyar els socialistes i escoltar les seves propostes.

Pol Gibertopina que el ja nou president del Govern, Pedro Sánchez, s'ha compromès per l’estabilitat social, institucional i territorial que necessita Espanya i que Rajoyno ha sabut gestionar. El primer secretari va considerar que s’ha posat de manifest que la corrupció no pot sortir gratis i que, tot i que s'obre una etapa complicada, «serà una etapa plena d’esperança».

Gibert, va destacar que el PSC vol representar a la majoria d’aquest país: «La que no vol aventures ni retrocessos, la que necessita consolidar i no disminuir els drets socials i la igualtat d’oportunitats». 

A un any de les eleccions municipals

Així  mateix  va recordar a tots els presents que aquest any encetem la recta final de la legislatura als ajuntaments «i els socialistes de Sabadell estem preparats per agafar el relleu d'un govern que ha estat aturat durant tres anys».

La secretària de Política Municipal del PSC de Sabadell, Marta Farrés, va recordar que en aquesta legislatura que està acabant a Sabadell:  «No s'ha fet cap equipament nou a la ciutat, no s'ha potenciat la participació ciutadana, s'han oblidat dels nostres espais públics, s'ha afavorit un trànsit caòtic, s'ha incrementat la inseguretat,  i  no s'ha donat resposta a totes les necessitats dels nostres veïns i veïnes».

«Som l'alternativa. Estem veient com un mal govern arrossega la ciutat, però Sabadell té solució. Sabadell és molt més i amb un bon lideratge i rumb podem tornar a portar la ciutat allà on es mereix estar. Nosaltres tenim ganes, capacitat, projecte i gent per fer-ho possible», va dir Marta Farrés. 

«El més important és tenir ganes d’aquesta ciutat i nosaltres en tenim moltes.Sabadell es mereix molt més!», va concloure Farrés.