Sabadell

El PSC demana a l'Ajuntament que deixi de polititzar la cavalcada de Reis

  • Actualitzat:
  • Creat:

Davant les imatges que es mostraran durant la cavalcada de Reis que recorrerà els carrers de la nostra ciutat, on continuen havent missatges de contingut polític, el PSC vol criticar l'actitud permissiva del govern, que ja es va donar l'any passat.

Pol Gibert, primer secretari del PSC de Sabadell
Pol Gibert, primer secretari del PSC de Sabadell

Els socialistes denuncien que el govern municipal torna a donar mostres de no respectar la neutralitat dels espais i esdeveniments públics, amb especial consideració a aquells que van dirigits als més petits de la ciutat. «La cavalcada de Reis ha de ser un espai enfocat a l’il.lusió dels nens i nenes de la ciutat, i no un altaveu de posicions polítiques», ha dit el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert. 

El PSC fa aquesta reflexió després d'assabentar-se que en alguns regals que demà recorreran la ciutat durant la cavalcada, apareixeran paquets on es demanarà la llibertat dels polítics empresonats.

En aquest sentit, els socialistes demanen al govern local que no segueixi sent el «govern de la meitat dels sabadellencs»i que no polititzi els espais públics.  Així mateix, consideren que hi ha prou llocs a la ciutat i dies durant tot l'any com per portar a la cavalcada de Reis els debats polítics.

«Demanem a l’Ajuntament que garanteixi una cavalcada lliure de política i dedicar tots els esforços als infants», ha reiterat, Pol Gibert. «Segurament, aquest és l’esdeveniment menys indicat de l’any per proclamar missatges polítics i exigim la seva retirada per permetre gaudir d’un dia únic pels més petits de la ciutat», ha afegit Gibert.