Sabadell

El PSC de Sabadell participa a la manifestació del Primer de Maig convocada a Barcelona

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC de Sabadell ha participat a la manifestació de l'1 de Maig convocada pels sindicats UGT i CCOO a Barcelona. «Ens toca dir prou a la precarietat del treball com a nou marc laboral. La nostra prioritat és lluitar contra l'atur», ha expressat el PSC.

L’objectiu de la jornada era reclamar «millors llocs de treball i salaris més alts, pensions dignes i més igualtat», ha dit el primer secretari del PSC de Sabadell, PolGibert. Sota el lema Temps de guanyar,els socialistes han donat suport als sindicats en una marxa que demana «una pujada salarial mitjançant l'acord de negociació col·lectiva que serveixi per recuperar el poder de compra i l'eficàcia econòmica, que es reparteixi la riquesa i que hi hagi unes pensions dignes i una igualtat efectiva».

Pol Gibert, que ha participat a la jornada amb membres del PSC de Sabadell, assegura que els socialistes: «Volem un país amb un sistema econòmic més eficient i just, fonamentat en l’Estat de Benestar, amb un mercat de treball estable, amb un model productiu que ens permeti construir una empresa innovadora, que produeixi de manera sostenible, que competeixi amb valor afegit i no amb salaris baixos».

Segons el líder dels socialistes sabadellencs, per aquest motiu el PSC està fent propostes des de fa temps a Sabadell, «com la que vam presentar al darrer Ple per reclamar que s'estableixi un salari mínim municipal per a totes les empreses que proveeixen serveis a l'Ajuntament,  de com a mínim 15.000 euros bruts a l’any, per acabar amb la precarietat de llocs de treball, especialment el femení».

Els socialistes sabadellencs han aprofitat la manifestació per recordar la feina feta pels sindicats: «hem d'estar al costat dels sindicats que durant anys han aixecat les banderes de la reivindicació per una feina digna i de qualitat».