Sabadell

El PSC de Sabadell demana la intervenció del govern davant l'ocupació de l'Ajuntament pels CDR

  • Actualitzat:
  • Creat:

COMUNICAT DEL PSC DAVANT L'OCUPACIÓ DE L'AJUNTAMENT PELS CDR

El PSC de Sabadell manifesta la seva preocupació arran de la ocupació de l'edifici de l'Ajuntament per part d'un grup de persones que s'identifiquen com a membres del CDR i demana la intermediació del govern garantir l'ús habitual de les instal·lacions.

Instem al govern municipal i a l'alcalde a que faci les accions que consideri oportunes per desallotjar i garantir la normalitat en aquest espai, que és de tothom.

Recordem que a la ciutat convivim gent d’ideologia diferent i l’edifici de l'Ajuntament de Sabadell ens representa a tots per igual i no només a alguns.

Així mateix, creiem que la via pública ofereix espais suficients com per poder expressar les diferents idees de cadascú sense necessitat d'ocupar l'edifici consistorial

Davant d'aquesta situació el govern no pot fer veure que no passa res perquè llavors deixaria de respondre al conjunt de la ciutadania i només es dedicaria a protegir a una part. El govern de Sabadell és el garant de la bona convivència entre tots els ciutadans i totes les ciutadanes, i ha de fer respectar la institució i els edificis municipals. 

En cas que l'alcalde, Maties Serracant, no faci res per solucionar aquest tema, ell serà corresponsable de l'acció i de les seves conseqüències.

A banda d'això, el grup municipal del PSC ha demanat, a través del seu portaveu, Josep Ayuso, explicacions de les afectacions que s'estan produint dins l’edifici i les mesures a prendre.