Sabadell

El PSC considera que s'obre una etapa d'esperança amb la presidència de Pedro Sánchez

  • Actualitzat:
  • Creat:

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha mostrat avui la seva satisfacció i la de la seva formació davant la victòria de la moció de censura presentada per Pedro Sánchez per desplaçar a Mariano Rajoy de la Moncloa.

Pedro Sánchez, presidente del Gobierno
Pedro Sánchez, presidente del Gobierno

Segons Gibert aquest moviment era una necessitat davant l'evidència que el PP era incapaç de separar-se de la corrupció que el persegueix des de fa anys. L'arribada de Pedro Sáncheza la presidència del Govern permetrà«accedir al canvi que Espanya necessita», ha dit el polític.

El primer secretari sabadellenc ha volgut destacar la valentia de Sánchezen assumir aquest repte i en la responsabilitat mostrada pels partits que li han donat suport: «Havien de decidir què convenia a Espanya: Sánchez o Rajoy. Futur o Passat. Corrupció o neteja. Progrés o Retrocés. Diàleg o Monòleg. I han decidit bé».

Així, ha carregat també contra Ciutadans per no estar a l'alçada de les circumstàncies i no sumar-se a la regeneració que necessita Espanya.

Gibert opina que el ja nou president del Govern, ha fet un discurs en favor de l’estabilitat social, institucional i territorial que necessita Espanya i que Rajoy, fins al moment, no ha sabut gestionar.

Els socialistes sabadellencs consideren que s’ha posat de manifest que la corrupció no pot sortir gratis i que, tot i que s'obre una etapa complicada, «serà una etapa plena d’esperança».