Sabadell

El govern de Sabadell prioritza l’1-0 per sobre de les necessitats de la ciutat

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC critica que el govern local hagi deixat en «pause» la política municipal per pensar només en el referèndum. Asseguren que la inacció del quadripartit s'ha agreujat perquè han optat per prioritzar la política nacional a les necessitats dels sabadell

Pol Gibert, primer secretari del PSC de Sabadell
Pol Gibert, primer secretari del PSC de Sabadell

Els socialistes critiquen que el govern quadripartit hagi suspès qualsevol activitat municipal atenen a la situació complexa que s’està vivint a la ciutat per la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre. «Això -de facto- vol dir deixar les necessitats dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell tancades en un calaix per centrar-se única i exclusivament en la política nacional. I Sabadell no s'ho pot permetre. Aquestes dies hem vist manifestacions i reivindicacions ciutadanes per la incapacitat del consistori de solucionar problemes locals, i cal posar-hi remei».

L'actitud de l'alcalde, Maties Serracant, i la dels seus socis està complicant encara més la situació de paràlisi que viu la ciutat des que governa el quadripartit. «No pot ser que els que s'han de dedicar a governar la ciutat estiguin més pendents del que passa a Barcelona o Madrid en comptes de treballar pels ciutadans i ciutadanes de Sabadell», ha dit el Primer Secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert.

Segons el diputat al Parlament, la ciutadania segueix amb el seu dia a dia i les necessitats no han desaparegut ni s’aturen. «Exigim als responsables polítics que recuperin la seva activitat ordinària, i posin l'accent en buscar solucions als problemes que planteja la ciutadania».

Els darrers esdeveniments amb la convocatòria del referèndum, sumats a la deixadesa en la que «ens ha sumit el govern local des de fa més de dos anys, ens porta a pensar que tenen una visió de ciutat distorsionada, on les seves prioritats res tenen a veure amb la realitat. I les conseqüències les paguem tots i totes».

Segons els socialistes, el govern local és incapaç de gestionar la ciutat, i això té grans efectes als barris. Degradació de l’espai públic, manca de neteja o falta de seguretat són els principals problemes que els veïns/es estan patint a diari.

Els socialistes han posat el seu punt de mira en la deixadesa que pateixen moltes zones de la ciutat «on s'ha detectat una manca de manteniment, la situació de les quals podria ser molt diferent amb un altra actitud i voluntat dels que ara gestionen els nostres recursos».