Sabadell

Condemna per les pintades amenaçadores i intolerants en la seu del PSC de Sabadell

  • Actualitzat:
  • Creat:

Des del PSC de Sabadell condemnem les pintades amenaçadores que hem patit a la nostra seu i demanem a l'alcalde, Maties Serracant, un posicionament de condemna, en la mateixa línia, com a representat de tots els sabadellencs i sabadellenques.

Una de les pintades a la seu del PSC de Sabadell
Una de les pintades a la seu del PSC de Sabadell

Des del PSC de Sabadell condemnem les pintades amenaçadores que hem patit a la nostra seu i fem una crida a la calma, ja que no és el primer cop que som víctimes d'aquest vandalisme. 

La nostra agrupació ha presentat denuncia davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell. Aquests actes s’afegeixen als patits a la seu central dels socialistes i també a altres delegacions del territori durant aquest cap de setmana. 

Creiem que des de la violència no s’arriba enlloc i que el diàleg i la democràcia són l’única solució per superar el problema polític que estem vivint.

Així, de la mateixa manera que nosaltres condemnen aquests fets vandàlics quan els pateixen altres formacions polítiques, demanem a tots els partits, també als del govern, que condemnin de manera ferma les actituds intolerants i violentes.

Davant d'aquesta acció, també reclamem a l'alcalde, Maties Serracant, un posicionament de condemna, en la mateixa línia, com a representat de tots els sabadellencs i sabadellenques.

El marcatge i assenyalament del rival polític s’ha acabat consolidant com una desagradable forma de fer política per part de determinats grups que, lamentablement, la majoria de partits d’àmbit català hem patit, tant a Sabadell com a la resta del territori, en una forma o una altre: Barcelona en Comú i Podem (pintades falangistes la setmana passada), la seu del PP de Sabadell (el passat mes de novembre) i en d’altres punts del territori, les seus d’ERC i Podem a Sabadell (amb pintades feixistes el setembre de 2017), les seus del PSC i del PSOE després de l’anunci de l’exhumació de les restes de Franco (al llarg d’aquest estiu).

Aquestes accions no contribueixen a mantenir un debat polític i públic seré, respectuós i tolerant. Són accions que estan completament fora de lloc en una societat democràtica, oberta i tolerant.

Des del PSC de Sabadell continuarem treballant d'acord amb els nostres principis polítics per aconseguir una Catalunya de tots i per a tots.