Sabadell

Comunicat del PSC de Sabadell sobre l'ocupació de l'Ajuntament

  • Actualitzat:
  • Creat:

NOU COMUNICAT DEL PSC DE SABADELL SOBRE L'OCUPACIÓ DE L'EDIFICI DE L'AJUNTAMENT

En el PSC de Sabadell esperarem a les explicacions oficials que donarà el govern a la junta deliberativa del proper dilluns, per fer les nostres valoracions sobre l'ocupació de l'Ajuntament per part d'integrants dels CDR. Ho farem en una roda de premsa als mitjans de comunicació a les 12 hores del mateix dilluns. 

Sobre la ocupació de l'Ajuntament, ja hem demanat a l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, la intervenció immediata de la Policia Municipal per aixecar acta d'uns fets que considerem molt greus. El motiu de la nostra demanda és que volem conèixer que està passant dins de la Casa Gran, un edifici que és patrimoni de tothom.

Així mateix, demanem garanties que no s’ha vulnerat cap espai dels grups municipals i llocs de treballs dels i les funcionàries municipals.

Ens sembla d'una absoluta manca de responsabilitat que ni l'alcalde, ni tampoc el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluis Perarnau, hagin estat capaços de romandre a les dependències municipals aquesta passada nit per garantir el respecte a la Institució i per assegurar-se que ningú accedís a àrees privades.

Per tant, exigim a l’alcalde Serracant i al regidor de Seguretat Ciutadana la seva presència a les dependències municipals que han estat ocupades.

CONVOCATORIA DE RODA DE PREMSA

Dia: Dilluns, 18 de juny de 2018

Hora: 12 hores 

Lloc: Al despatx del Grup Municipal del PSC a la Plaça Sant Roc, número 1