Sabadell

Comunicat del PSC de Sabadell sobre l'1-0

  • Actualitzat:
  • Creat:

Davant dels fets viscuts a Catalunya, el PSC de Sabadell vol manifestar el següent:

-La nostra més ferma i rotunda condemna a les càrregues policials que s’han produït a la nostra ciutat i a diferents localitats de Catalunya.

Davant dels fets viscuts a Catalunya, el PSC de Sabadell vol manifestar el següent:

-La nostra més ferma i rotunda condemna a les càrregues policials que s’han produït a la nostra ciutat i a diferents localitats de Catalunya. No acceptarem ni justificarem mai l’ús de la violència contra els nostres veïns i veïnes, quan aquests actuen de  forma pacífica. Podem pensar diferent, però mai acceptarem que això s’utilitzi per atacar les nostres llibertats cíviques. És un greu error impedir mitjançant la força física una mobilització pacífica.

-Exigim als governs català i espanyol que dialoguin per buscar una sortida per a Catalunya arran d'un clima polític de 'gravetat extrema' com el que s'està vivint. Fem una crida a l’obertura d’una via política per a la recerca de solucions.

-Per tal de poder afrontar amb garanties d’èxit aquesta solució cal canviar als actuals interlocutors al Govern de la Generalitat i al Govern de l’Estat perquè no han estat capaços de trobar una via de sortida. No ens podem perdre més temps mentre uns i altres demostren la seva incapacitat i irresponsabilitat davant el repte que vivim a Catalunya i a la resta de l’Estat. Estem convençut que els avenços polítics s’aconsegueixen per vies polítiques.

-Defensem els drets civils, la legalitat i la cohesió, i la unitat del poble català, i manifestem que cap solució política vindrà de la instal·lació de les institucions en la il·legalitat, ni només de l’aplicació de la força de l’Estat de Dret

-Des del PSC de Sabadell continuarem estan al costat dels nostres veïns i veïnes en aquests moments tristos i incerts per tal de poder buscar solucions plegats i garantir la convivència a la nostra ciutat.