Sabadell

Aranda “El Projecte de Llei de Mesures Processals és capbdal per lluitar contra la COVID19"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El projecte de llei ha estat debatut i aprovat per àmplia majoria a la Comissió de Justícia i permetrà que l’administració de justícia tingui eines per lluitar contra els efectes de la COVID19.

Avui s’ha aprovat per àmplia majoria el Projecte de Llei de Mesures Processals i Administratives de la Justícia. Un projecte de llei que preveu dotar a l’administració general de justícia de les eines necessàries per poder fer front als efectes de la COVID19, a més de protegir tant a la ciutadania com als actors implicats en la justícia.

Francisco Aranda, diputat per Sabadell al congrés i Portaveu socialista a la comissió de justícia, ha estat l’encarregat de presentar el projecte de llei un cop s’ha tramitat la seva aprovació. Aranda l’ha descrit com “el bastiment sobre el que la justícia ha de construir un edifici que està destinat a protegir a la ciutadania, dotar-la de recursos, drets i garanties per afrontar les conseqüències compartides de la pandèmia”.

A més ha afegit que “es tracta d’un edifici que no està sol, si no que s’aixeca al costat d’altres reials decrets llei que configuren el major escut social, econòmic i jurídic  de la nostra història.” Aranda ha conclòs la seva intervenció apel·lant a l’altura de mires dels diferents grups parlamentaris per aprovar el projecte de llei perquè estigui en vigor ja a la tornada de l’estiu.