Sabadell

Andemos Sin Miedo: espectacular acció del PSC de Sabadell per reivindicar el 8M

  • Actualitzat:
  • Creat:

Sota el lema “Andemos sin Miedo” el PSC de Sabadell denuncia la falta de seguretat de nit al carrer en una posada en escena clarament feminista.

Andemos Sin Miedo - 8M a Sabadell
Andemos Sin Miedo - 8M a Sabadell

Sabadell, 8 de març de 2019 – En motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona d’enguany, el PSC de Sabadell ha organitzat un acte al Parc de Can Gambús sota el lema “Andemos sin Miedo”, amb el que ha volgut denunciar la falta de seguretat nocturna que pateixen moltes dones de la ciutat. En el darrers mesos, s’ha registrat a Sabadell un augment de les agressions masclistes durant la nit.

A l’esdeveniment han pogut participar dones de totes les edats i condicions en que se les convidava a deixar les seves petjades sobre un camí sense il·luminar, petjades que, en fer-se fosc, brillen. La simbologia d’aquesta actuació participativa i femenina, perseguia posar de manifest les mancances en seguretat que es detecten en alguns barris Sabadell amb que les dones han de conviure diàriament.

La candidata a l’alcaldia Marta Farrés també ha volgut deixar la seva petjada i no ha dubtat en sumar-se als col·lectius de la ciutat que reclamen una revisió de la seguretat nocturna, pensant especialment en les dones. Farrés ha declarat que “l’èxit de convocatòria i assistència que ha tingut la manifestació del 8M a la nostra ciutat és una excel·lent noticia. Un èxit que demostra la conscienciació feminista de la societat. A més, és molt important fer palès que aquest dia internacional de la dona també interpel·la als homes, esdevenint un acte transversal. Continuarem totes i tots treballant per assolir la igualtat real entre dones i homes no només el 8M, sinó cada dia”.

Els socialistes de Sabadell s’han sumat també  als actes institucionals pel 8M organitzats per l’Ajuntament.

Paraules clau: